Šta morate imati u 2022
HPromo Ostalo

2022 godina – šta morate imati i postići

2022 godina- Šta morate imati/ postići

 

Nova godina nam se ubrzano približava: Početkom decembra pravimo planove, organizujemo poslove, i zadajemo sebi zadatke koje očekujemo da ispunimo. Najčešće novogodišnje odluke baziraju se na konceptu zdravlja i pokušaja da stres i brzinu svakodnevnice olakšamo zdravim načinom života i dobrom ishranom.

Kada pričamo o rezolucijama za narednu godinu, i potrebama da sopstveni život poboljšamo i obogatimo, nezaobilaznu temu čine načini i taktike pomoću kojih ćemo to postići. Živimo u vremenu kada jednim klikom možemo pronaći određeni proizvod, kurs ili program koji nam omogućava duhovnu, zdravstvenu ili poslovnu nadogradnju.

Kako bi ostvarili ambicije sebi zacrtane, najvažnije je da sebi obezbedimo dobro zdravlje i psihičku stabilnost, mir i zadovoljstvo. Potrudili smo se da Vam pomoću ovog teksta predstavimo proizvode, metode i načine pomoću kojih možete sopstveni život olakšati, i pored toga, omogućiti sebi postepeno koračanje ka ciljevima nove, i nadamo se mnogo bolje godine.

 

#1 Morate imati cilj. Ostvariv cilj

 

Na samom početku, važno je da imate jedan novi cilj. Često sebi zadajemo nedostižne zadatke, poput ideala da ćemo naredne godine naučiti tri, četiri ili pet novih veština. Najbolje je da usporite, i da svoje ciljeve za narednu godinu fokusirate na jednu novu veštinu, u kombinaciji sa svakodnevnim usavršavanjem u radnjama ili poslovima kojima se trenutno bavite.

Posmatrajte širu sliku i planirajte dugoročno. Dragocenije je, i neizmerno isplativije, za tri godine naučiti tri nove veštine, nego pokušati da za jednu godinu naučite pet novih radnji, od koji ni jednu ne dovedete do kraja.

 

#2 Čist vazduh – Čista svest

 

Staru godinu završavamo kao jedna od najzagađenijih zemalja sveta. Loš vazduh utiče na raspoloženje, zdravlje i koncentraciju. Ukoliko želite da u novoj godini u svom domu ostvarite harmoniju, koja će vam pomoći da se izborite sa stresom na poslu, i dugačkim i maglom zamućenim putem od kuće do posla, preporučujemo Vam da Vaš dom obogatite prećišćivačem za vazduh Ambilife, gle čuda proizvod dolazi iz Rusije.

Koristeći fotokatalitičko dejstvo titanijum dioksida, po čemu je unikatan, ambilife prećišćivač razgrađuje štetne i opasne čestice iz vazduha, od kojih se u poslednje vreme ne možemo odbraniti ni u zatvorenom prostoru.

Čist vazduh je neophodan za koncentraciju, fokus i mir, kako u radnom, tako i u kućnom  okruženju. Ambilife prećišćivač vazduha je na početku naše liste, pošto je zdravlje uvek  na prvom mestu!

Ovaj uređaj je pogotovo preporučljiv u radnom okruženju, gde je velika koncentracija ljudi. U radnom okruženju uticaj ovog aparata je gotovo neophodan, usled situacije sa virusom, koja je i dalje na nezavidnom nivou. Prečišćavajući vazduh, ovaj aparat štiti Vas, ali i ljude u Vašem okruženju, te je jedan od načina da se kolektivno zaštitite.

 

#3 Optimizam – stanje duha

 

U novu godinu uđite sa optimizmom, iako se trenutno možda nalazite u nezavidnoj situaciji. Ne odustajanje i koračanje ka cilju se isplate, ako ne u ovoj godini, onda u narednoj! Teška finansijska situacija i manjak mogućnosti mogu uticati da se osetite kao da nemate izbora, ali morate znati da on uvek postoji i postiže se malim koracima.

Za početak, proširite krug ljudi koje poznajete tako što ćete se povezati sa novim ljudima, na primer posetiocima određenih kulturnih ili sportskih dešavanja.

Pored toga, možete posetiti određeni kurs, vezan za zanimanje ili veštinu koju želite da nadogradite ili naučite.

Ako uhvatite vreme, prijavite se za kratko volontiranje, gde takođe možete upoznati interesantne ljude različitih zanimanja.

Radite na svojoj radnoj biografiji i ne odustajte u potrazi za poslom ukoliko ste trenutno nezaposleni. Mnogi poslodavci obraćaju više pažnje na Vas, kada Vas upoznaju, nego na vašu biografiju i imajte to u vidu. Upravo iz tog razloga, vaše prijave šaljite i na mesta gde ne ispunjavate sve uslove.

Kada zastanete da predahnete i odmorite, zamišljajte situaciju koju želite da postignete, ili sebe onakvog/ ili onakvu, kakvi želite da budete. Postepeno, napredovaćate i Vaš pogled na svet će se promeniti.

 

#4 Novu godinu počnite sa Spermidinom

 

Jedna od najčešćih novogodišnjih želja je da izgledamo negovano, podmlađeno i odmorno. Kako biste regenerisali svoju kožu, kosu i pospešili autofagiju (doprinos očuvanju ćelija zdravim) počnite da koristite suplement ishrani Spermidin plus.

Ovaj dijetetski suplement je napravljen na bazi spermidina iz Tibetanske ruže, poliamina koji se nalazi u svim eukariotskim ćelijama.

Ćelije su sklone propadanju usled stresa, loše ishrane, upotrebe alkohola i cigareta, te je Spermidin odličan dodatak vašoj ishrani kako biste u novu godinu ušli izgledajući podmlađeno i sveže. Suplemente bi trebalo posmatrati kao sastavni dodatak ishrani, obzirom da sada možemo obogatiti naš obrok dodacima koji su nam ranije bili nedostupni i koji nastaju na udaljenim delovima sveta. Usporavajući procese destrukcije i starenja, omogućavamo sebi olakšano koračanje ka novoj godini. 

 

#5 Morate imati bocu za hidrogenizaciju vode, koju možete poneti svuda sa sobom!

 

Voda je neophodna, i od suštinskog značaja za ljudski život. Često se nalazimo u situaciji da smo u žurbi, gužvi, te pijemo vodu iz česme, ili flaširanu vodu koju kupujemo iznova i iznova. Pored toga što je flaširana voda skupa, plastične ambalaže zagađuju našu životnu sredinu i uništavaju prirodne predele naše zemlje, ali i cele planete.

U svetu su sve popularniji aparati za prečišćavanje i obogaćivanje vode, kao i staklene ambalaže u koje možete nasuti vodu i koristiti ih duži vremenski period. Na taj način se količina otpada smanjuje, i podstiče kolektivna svest o našoj prirodi.

Voda obrađena u boci za hidrogenizaciju Ambilife poseduje antioksidativni i anti-age efekat. Kada sipate vodu u ovaj proizvod, i pokrenete proces elektrolize, nakon samo pet minuta molekuli vode se smanjuju, transformišu u manje molekule i na taj način mogu da probiju ćelijske membrane i da vas hidriraju na mnogo efektniji način.

Boljom hidratacijom pospešujete raspoloženje, lakše ustajete ujutru, imate više energije tokom dana, i izgledate odmorno, sveže i mlađe.

Ovaj proizvod je posebno značajan, pošto ga možete koristiti bezbroj puta u toku jednog dana, i na taj način održati energiju, visok nivo hidratacije i dobro raspoloženje i pored uticaja stresa i pritiska.

 

Uđite u novu godinu optimistični, zdravi i nasmejani, i opremite se stvarima koje će Vam pomoći da ostvarite sebi zacrtane ciljeve. Ostvarivi ili neostvarivi ciljevi – sve je na vama!

Podelite s prijateljima

One Reply to “2022 godina – šta morate imati i postići

  1. Hvala na savetima, pokusacu da se pridrzavam svega, a vama sve najbolje u Novoj godini i da nastavite sa uspehom na portalu koji uvek rado citam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *