News

Vidimo se na 15. Vinocom-u 26. i 27. 11. 2021.

Idejni tvorac ove prestižne manifestacije je gospodin Ivan Dropuljić, veliki ljubitelj, ali i vrstan poznavalac vina. Esplanade Hotel je poznato kultno mesto Zagrepčana i nema boljeg mesta za održavanje 15. Vinocom-a, najelitnije manifestacije vina i gastronomije u ovom delu Evrope.

Ako nemate osećaj prazničnog raspoloženja pred Novu 2022. godinu, svakako vam predlažemo da posetite 15. (jubilarni) Vinocom. Teško je da se kroz samo nekoliko reči može opisati sjajna atmosfera na ovoj elitnoj manifestaciji, jer Vinocom jednostavno morate doživeti svojim ličnim prisustvom. U sadašnjem vremenu i nesvakidašnjoj situaciji, Vinocom neupitno podiže raspoloženje svakog učesnika i posetioca te vraća veru u život.

Vinocom morate doživeti svojim ličnim prisustvom!

Nisu ovo reči iz čiste kurtoazije, nego je toj moj lični osećaj (i ne samo moj), svih ovih godina tokom kojih redovno posećujem Vinocom. Manifestacija u regiji ima, ali pozitivna atmosfera koja vlada na ovoj manifestaciji, jednostavno je teško opisiva onima koji na Vinocom-u nisu nikada bili. Koliko god da ste neraspoloženi, jedini recept koji bih neraspoloženima predložio je obavezna poseta 15. Vinocom-u u Esplanade Hotelu u Zagrebu.

Ove godine Vinocom se održava na preko 3000 kvadrata na kojima će učesnici manifestacije, posetiocima omogućiti degustaciju vrhunskih vina, sira, tartufa, pršute, maslina i maslinovog ulja, kulena, kao i slatkih specijaliteta.

Vinocom se ove godine održava na više od 3000 kvadrata!

Tokom manifestacije će za somelijere, ljubitelje vina, hrane, ugostiteljske i turističke radnike, novinare iz brojnih medija, ali i ljude iz javnog života, biti organizovano više radionica. Ovogodišnja priredba okupiće izlagače iz cele regije ali i Evrope, dok će proizvode iz ostalog dela sveta predstaviti predstavnici i uvoznici za Hrvatsku.

Jednom prilikom je moj veliki prijatelj i istinski Hedonista Mario Jukić iz Osijeka rekao: „Zagrebački Hotel Esplanade ima gotovo kultni status, mjesto poznato kao stjecište i okupljalište istinskih Hedonista“. Evidentno je po mom slobodnom mišljenju, kako je gospodin Ivan Dropuljić svojom manifestacijom Vinocom, celu priču podigao na jedan znatno viši nivo.

Zagrebački Esplanade Hotel ima gotovo kultni status kod Zagrepčana ali i građana cele Hrvatske!!!

Prethodnu manifestaciju 2019. godine, posetilo je preko 8000 posetilaca, koji su uživali u promociji vrhunskih proizvoda više od 300 izlagača iz regije i sveta. Sva dešavanja na Vinocom-u svake godine pažljivo prati veliki broj stručnih i priznatih novinara iz celog sveta, koji pišu o vinogradarima, vinima i gastronomskim specijalitetima.

Kao i svake godine promovisaću magazin posvećen svim Hedonistima, ovog puta najnovije izdanje „Hedonist magazin No3“ (četvrti u nizu) i zato vam preporučujem da posetite štand Hedonist magazina na Vinocomu u Esplanade Hotelu u Zagrebu. Naravno znak prepoznavanja kao i do sada je moj već nadaleko poznati šešir, kojim ću uz naklon i uz neizbežni osmeh, pozdraviti sve moje poslovne partnere i prijatelje, kao i one koji još nisu imali priliku da me upoznaju.

Iako mi je rođendan 23.11. to neće biti razlog da koji dan kasnije ne nazdravimo čašicom vina 26. i 27.11. 2021. na jubilarnom 15. Vinocom-u.

Zdravi i Veseli bili i vidimo se na 15. Vinocom-u u Esplanade Hotelu U Zagrebu!!!
Vécsey Gábor

idejni tvorac Hedonist Magazina

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *