News

Poštovani Hedonisti i prijatelji Hedonist magazina!

Kao glavni i odgovorni urednik Hedonist magazina, odlučio sam pokrenuti pripremu novog izdanja „Hedonist magazin“ No3 (četvrti broj u nizu)!!!

U godinama koje su iza nas, često se komentarisalo kako je vreme teško i kako je trenutna situacija loša, ali je jasno i to da se nikada nismo predavali pred teškoćama koje su često bile ispred nas.

U dogovoru sa direktorom NP „Una“ Bihać-BiH gospodinom Amarildom Mulićem, razgovarali smo o mogućnostima nastavka naše obostrano korisne i izuzetno uspešne dugogodišnje saradnje.  NP „Una“ od početka izdanja Hedonist magazina, podržava naš rad te se nadamo da ćemo i u ovim teškim vremenima, pronaći najprihvatljiviji modalitet saradnje.

U pregovorima smo i sa našim poslovnim partnerima iz „Dvorca Trakošćan“ kao i Hotela „Trakošćan“ iz Hrvatske o nastavku saradnje. Pregovore o promovisanju u novom izdanju Hedonist magazina, vodimo i sa našim starim poslovnim partnerima koji su se već oglašavali u prethodnim brojevima Hedonist magazina, ali i sa nekim novim.

Pred svima nama ostaje odlučnost pa i obaveza da nastavimo rad i opstanemo u svim teškim izazovima koji su ispred nas. Borba za svakog klijenta u narednom periodu je izvesna i zato vam predlažemo da zajedničkim nastupom, uvek budemo ispred drugih.

Bože zdravlja novo izdanje „Hedonist magazin No3“ bi uz sve mere opreza koje imamo zbog svih neizvesnosti koje nosi ova situacija, trebali izdati tokom jeseni do početka novembra uz tiraž štampanog izdanja, primerenog kompletnoj situaciji. Izdanje bi osim u štampanom obliku, bilo postavljeno i na portal Hedonist magazina u elektronskom obliku.

Očekujemo podršku svih vas i da se što pre vidimo na promociji „Hedonist magazina No3“ i to na svim onim mestima na kojima srećemo drage ljude i mestima koja Hedonisti rado posećuju.

Budite istrajni u vašim vizijama, željama i odlukama, koje vas svakim danom sasvim sigurno vode napred. Zbog svih vas koji se nikada ne predajte, nemam pravo da odustanem od ideje Hedonizma i onako kako ga ja doživljavam.

Čuvajte se i budite nam zdravo, Srdačno Vaš Hedonist magazin!
idejni tvorac i Hedonista u srcu
Gabor Večei

informacije
email: urednik@hedonistmagazin.net

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *