News

Nova 2024. godina ne može početi pre Vinocoma 2023.

Neka mi neko ne zameri, ali moram napisati kako je za mene najdraža manifestacija na ovim prostorima Vinocom, elitna manifestacija koja se svake godine krajem novembra održava u kultnom mestu Zagrepčana, Esplanade Hotelu u Zagrebu-Hrvatska.


foto: Hedonist magazin

Drago mi je što sam već dugi niz godina deo najpozitivnije manifestacije vina i gastronomije u široj regiji, koja okuplja istinske Hedoniste iz celog sveta. Idejni tvorac Vinocoma profesor Ivan Dropuljić, uvek je tu… ali nekako diskretno i nenametljivo prisutan.

Pored svog sivila koje nas okružuje u poslednje vreme, dani Vinocoma su pozitivno svetlo na kraju mračnog tunela. Verujem da bi svet bio puno lepši da ga vode pozitivne misli učesnika i posetilaca ove prestižne manifestacije.

Često sam pomislio kako je 2 dana bilo premalo da svi zajedno uživamo u pozitivnoj atmosferi Vinocoma. Moram priznati da sam pre Vinocoma 2022. bio zabrinut zbog promene koja je umesto 2 dana, donela 4 dana održavanja. Pitao sam se prošle godine, koliko će izlagača i posetilaca biti trećeg i četvrtog dana održavanja ove sjajne manifestacije.

foto: Hedonist magazin

Međutim upravo prošlogodišnji Vinocom 2022. godine, naveo me je na razmišljanje da li će nam i 4 dana Vinocoma ove 2023. godine biti dovoljno za uživanje, susrete sa dragim poslovnim ljudima i prijateljima, ali i koji će nam omogućiti nova poslovna poznanstva.

Srdačno vaš Hedonista Gabor Vecsey!

I naravno vidimo se na Vinocomu 2023.

foto: Vinocom

naslovna fotografija: Hedonist magazin

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *