News

Još veći, bolji i privlačniji WineOS 09

Još veći, bolji i privlačniji WineOS 09 održaće se 12. i 13. januara 2024. godine u Osijeku-Hrvatska!!!

U toku su pripreme za deveto izdanje renomirane Međunarodne manifestacije vina i kulinarstva, manifestacije koja svim učesnicima i posetiocima pruža pravi užitak. Možemo slobodno navesti kako je ovo najveći vinski događaj na istoku Hrvatske. Svako novo izdanje donosi brojne novosti i poboljšanja, veliki broj poslovnih prilika, mogućnost promocija, ali i otkrivanja noviteta. Organizatori i u devetom izdanju WineOs najavljuju značajne međunarodne događaje koji donose velike promene.

foto: Udruga Dekanter

Kako je već najavljeno, najveća promena svakako je informacija da se menja mesto održavanja manifestacije, što je i primereno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posetilaca te brojne publike koja redovno dolazi i uživa u ovom vinskom prazniku u Osijeku.

foto: Pixabay

Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji. Reč je o novom privrednom centru smeštenom u jugozapadnom delu Osijeka. U sklopu ovog modernog privrednog centra u Osijeku, nalazi se multifunkcionalni izložbeno-poslovni objekat koji poseduje oko 5.000 kvadratnih metara izložbenog i poslovnog prostora.

WineOS će se prostirati kroz obe izložbene dvorane, a dodatni prostori obezbediće sjajne mogućnosti za radionice i logistiku, ukupne površine veće od 2.750 kvadratnih metara. U glavnom izložbenom prostoru biće smešteno 101 izlagačko mesto, a u drugoj dvorani biće organizovan prostor za predah, druženje svih učesnika i posetilacaa, a svima će na raspolaganju biti kafe bar.

Organizatori WineOS 9 veruju, kako će svi učesnici i posetioci uživati u još jednom fenomenalnom vikendu u Osijeku, kao i da će sa sobom poneti mnoštvo lepih uspomena kao što je to bilo i prethodnih godina.

foto: Udruga Dekanter

Vidimo se 12. i 13. januara 2024. godine na devetom WineOs u Osijeku!!!

kontakt
Udruga Dekanter
J. J. Strossmayera 21
Osijek-Hrvatska
email:
decanter@dekanter.hr
tel: +385 91/ 518-02-76

naslovna fotografija: Udruga Dekanter

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *