HPromo

Violin Piano duo Milica i Nemanja

Violin Piano duo Milica i Nemanja, nastao je 1997. godine u studentskim danima Akademije umetnosti u Novom Sadu i čine ga: Nemanja Ognjanović profesor klavira i Milica Ognjanović profesor violine.

U toku svog školovanja ostvarili su zavidne rezultate svirajući na raznim takmičenjima i festivalima u zemlji i inostranstvu. Duo se u početku bavio izvođenjem klasične muzike da bi se vremenom repertoar širio pokrivajući širok dijapazon i gotovo sve žanrove muzike. U početku su to činile obrade popularnih dela instrumentalne klasične, zatim filmske i evergreen muzike, a kasnije interpretacija zabavne pop-rock strane i domaće i muzike.

Od samog početka duo je najčešće bio angažovan na ekskluzivnim mestima,  manifestacijama i promocijama raznih firmi i preduzeća, kao i nastupima i gostovanjima u restoranima i privatnim proslavama u zemlji i inostranstvu.

Hoteli najviših kategorija: Hotel Splendid i Hotel Mediteran (11 godina) u Bečićima Hotel Aleksandar u Budvi, restoran Gariful na Hvaru, Hotel Šeraton u Novom Sadu, Premijer Aqua Vrdnik, Hotel Park u Rumi, Klub privrednika Pančevo, više restorana u Budvi, privatne proslave u Bad Homburgu-Frankfurt (Nemačka) i najpoznatiji restorani u Novom Sadu…Trenutno su stalno angažovani u restoranu Vinske kuće Kovačević na Fruškoj gori.

Neponovljivost i izuzetnost boje vokala kao i virtuoznost i umeće sviranja na violini i muzičkoj podlozi klavira i sintisajzera, daje ovom duu poseban pečat i izraz koji ga izdvaja od konkurencije i čini jedinstvenim i posebnim. Duo je nastupio na festivalima Beogradsko proleće i Zrenjaninskom festival zabavne muzike i ostvario je trajne snimke za RTS. Poštovanje svih pravila koja podrazumeva kvalitetan nastup počevši od dolaska na nastup na vreme, poštovanje dres koda, mali broj pauza, muziku koja nije preglasna i nametljiva, a poseduje i izuzetno kvalitetan razglas koji može da odgovori svim zahtevima i nameni za ovaj duo predstavlja prioritet.

Duo Milica i Nemanja su profesori klavira i violine i zaposleni su 20-tak godina u muzičkoj školi i roditelji su troje dece!

S’ poštovanjem: Violin Piano duo Milica i Nemanja

Nemanja mob: +381 64/ 15-26-781
email: nemanja.ognjanovic@gmail.com

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *