HPromo

AMC Zdravko

AMC Zdravko” jedini je ovlašćeni servis za amortizere u Vojvodini i ima dugu tradiciju.

Postoji od 1982. godine na istom mestu Sentandrejski put 95 Novi Sad. U neposrednoj blizini  magistralnog puta (stari put za Suboticu) kao i auto-puta.

Poseduje širok asortiman amortizera za putnička i laka dostavna vozila proizvodjača:

Monroe, Kayaba, Sachs, Meyl…. koje ugrađuje besplatno ukoliko amortizere kupujete na licu mesta, odnosno u servisu. Osim amortizera na istom mestu možete da nabavite i zamenite ceo propratni program vešanja: šolje amortizera, opruge, odbojne gume, kugle, spone, viljuške i ostale delove trapa.

Zanimljivo je da servis radi po sistemu zakazivanja vremena dolaska i završetka posla u toku istog dana!

Sama lokacija servisa je vrlo zahvalna kako za novosađane, tako i za komitente koji dolaze čak i iz inostranstva. Najupečatljiviji orijentiri za snalaženje su:
Pravoslavna crkva koja se nalazi preko puta servisa, sportski centar do nje, benzinska pumpa na samo nekoliko stotina metara udaljenosti.

Dakle, ukoliko želite da vreme čekanja skratite tako što ćete uraditi nesto na računaru, obaviti neke telefonske razgovore, sastanke ili novčane transakcije i to je moguće jer S. Centar koji se nalazi u neposrednoj blizini, nudi sem bazena i sala za rekreaciju i kafe, restoran brze hrane, poslastičarnicu, menjačnicu, pa čak i apoteku i očnu kuću. Za kupoholičare ili pak one koji vole raritete i uživaju u cenkanju, uvek je zanimljivo da petkom odu do Najlon pijace koja se takođe nalazi u neposrednoj blizini servisa “AMC Zdravko”.

No, da bi ste bili sigurni da Vam je zaista neophodno da promenite amortizere na Vašem vozilu, možete da pozovete servis i zakažete besplatnu dijagnostiku. Njihova preporuka je da to učinite na svakih 20000 km ili kada Vaše vozilo reaguje na bočne udare vetra, kada su gume nejednako izlizane, kada vozilo ne prijanja za drum, ulje curi iz amortizera, kada pri kočenju vozilo poskakuje ili propada ili kada volan vibrira.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prema saobraćajnim standardima, zamena amortizera na automobile, neophodna je na svakih 80000 km, jer iako ne osećate ništa od navedenog, amortizeri se vremenom potroše i da ne biste imali iznenadnih problema u toku vožnje, potrebno je zameniti ih kazu nadležni.

Dobrodošli u “AMC Zdravko!!!

AMC Zdravko
Sentandrejski put 95
21000 Novi Sad-Srbija
tel: +381 21/ 24-14-357
mob: +381 69/ 141-43-57
email: amczdravko@gmail.com

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *