Hedonist Fest

Poziv potencijalnim učesnicima Hedonist Fest 2

Pozivamo sve zainteresovane koji žele učestvovati u Međunarodnoj manifestaciji Hedonist Fest 2 koja će se 7. i 8. aprila 2023. održati u Atlas Hotelu u Ugljeviku da nas na vreme kontaktiraju.

U narednim danima planiramo ozvaničiti ponudu za učešće na ovoj izuzetno zanimljivoj i pre svega potpuno inovativnoj manifestaciji međunarodnog karaktera. Osim promocije na štandovima, planirane su panel diskusije i predavanja, a tematika istih može biti odabrana po želji predavača-panelista.

I da napomenem kako je Hedonist Fest 2 trebao biti održan 2000-te godine, ali je zbog poznate situacije bio odložen. To znači da ne pripremamo ovogodišnju manifestaciju od nekog početka, već je samo nadopunjujemo i nekim novim zanimljivim sadržajima.

Imate neki zanimljiv predlog koji možemo uvrstiti u organizaciju manifestacije sa zadovoljstvom takav predlog očekujemo.

Za sve informacije u vezi Hedonist Fest 2 najavu panel diskusija, predavanja, kao i rezervaciju štandova, možete se informisati na email: hedonistfest@yahoo.com ili telefon +381 (0) 61/ 21 31 008 (WhatsApp, Telegram, Viber…)

Želite rezervisati smeštaj u Atlas Hotelu u Ugljeviku tokom održavanja manifestacije ili i više dana, odmah to učinite na email: atlasugljevik@gmail.com ili recepcija@hotelatlas.ba ili telefon: +387 (0) 55/ 771-001

All reactions:22

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *