Hedonist Fest

Hedonist Fest 2 najava

Najavljujemo Hedonist Fest 2 Međunarodnu manifestaciju koja će biti održana 7. i 8. 04. 2023. u prelepom Atlas Hotelu u Ugljeviku-R.Srpska-BiH, a koja promoviše uživanje u svim segmentima privatnog i poslovnog života.

Hedonizam je sve ono u čemu uživate, kako u porodičnom tako i u poslovnom životu!

Prvi i u startu internacionalni Hedonist Fest 1, održan je 2014. godine u predivnom Hotelu „Dunav“ u Sremskim Karlovcima-Srbija odmah pokraj Dunava. Osim promotivnog dela u samom hotelu, organizovano je i više tematskih predavanja u amfiteatru „MPK“ visoke strukovne škole za ugostiteljstvo. U prezentacijama i predavanjima, učestvovala su udruženja, kompanije i pojedinci iz Srbije, Hrvatske, BiH, Belgije, Švajcarske, Austrije, Holandije i Španije…

Hedonist Fest 2 Atlas Hotel Ugljevik 7. i 8. 04. 2023.

Odlučili smo da se Hedonist Fest 2 održi u Ugljeviku u prelepom „Atlas“ Hotelu (21 km od Bijeljine ka Tuzli), koji je inače za građane ovog grada kultno mesto već dugi niz godina i da napomenemo kako se odmah pored Hotela nalazi veliki trg kao i bina.

Osim toga smatramo da je Ugljevik nekako na sredini svih puteva naše regije i pristupačan što se udaljenosti tiče za sve potencijalne učesnike manifestacije.

Ugljevik je prelepo i savršeno čisto turističko mesto, koje poseduje brojne sadržaje u samom mestu, ali i bližoj okolini. Sigurni smo da će zbog toga ova manifestacija uspešno povezati poslovne ljude iz šire regije, Evrope pa i sveta.

Osnovna ideja Hedonist Fest 2 je da svim poslovnim ljudima i posetiocima, ponudi jedan sasvim drugačiji vid promocije od onih standardnih sajamskih i drugih vidova manifestacija na koje smo do sada navikli. Hedonizam nema nikakvih tematskih ograničenja, tako da učesnici (kompanije) na ovoj prestižnoj manifestaciji mogu promovisati svoje proizvode ili usluge iz bilo kog segmenta čovekovog privatnog ili poslovnog života koji odiše Hedonizmom.

Hedonist Fest 2 nudi potpuno inovativan način promovisanja!

Hotel Atlas u Ugljeviku raspolaže sjajnim poslovnim prostorom. Prostorni sadržaji i program tokom dva dana održavanja manifestacije:

Štandovi u Atlas Hotelu:
1) promocije kompanija koje su učesnici 2) Spirit & Wine Fest 3) brojna predavanja panelista i predavača 3) kulturno zabavni program 4) ostala dešavanja…

Otvoreni prostor ispred Atlas Hotela-Pagoda šatori
-ovaj prostor nudi sjajnu mogućnost za promovisanje udruženja, proizvođača opreme za proizvodnju hrane i pića, staklene, kartonske i papirne galanterije, auto kuća ili kompanija koje u svojoj ponudi imaju: kamperska vozila, modularne objekte i kamp kuće za potrebe smeštajnih kapaciteta u turizmu, sve tipove vozila i proizvoda za podizanje adrenalina: motori, biciklovi, jahte, čamci, kanui, kamp oprema, oprema za paraglajding.

Na prostoru ispred Hotela najavljujemo prvo potpuno inovativno i izuzetno atraktivno dešavanje:

1. Hedonist Cooking Show (priprema tradicionalnih gastronomskih recepata-jela, posnih jela, vegetarijanskih jela, farbanje Uskršnjih jaja u vinu…). Očekujemo učešće poznatih Chef-ova iz BiH, Srbije, Švajcarske, Austrije i drugih zemalja.

Atraktivna takmičenja koja će se po prvi put održavati na ovim prostorima:
1. Trka barmena-konobara
1. Trka kuvara
1. Takmičenje sobarica

-Tematske promocije i predavanja:
1) Rafting (promocija nacionalnih parkova, organizatora i udruženja rafting kampova, proizvođača opreme za rafting) 2) Glamping (luksuzni kampovi i oprema) 3) Budućnost Etno turizma (perspektive razvoja etno turizma, promocije etno naselja i etno restorana, seoskih gazdinstava…) 4) Hedonisti putnici 5) Promocije turističkih aranžmana u 2023. (turističke agencije, turističke organizacije-zajednice…) 6) promocije uvoznika pića, hrane i ugostiteljske opreme za R.S.-BiH), 7) Špediterske kompanije iz R.S.-BiH) 8) Promocije turističkih i gastro manifestacija (turizam, hrana, piće…) u 2023. godini) 9) Kakvi su potencijali proizvodnje suvenira 10) turističke ponude panoramskog razgledanja iz vazduha (manji turistički avioni, paraglajding, baloni…) 11) Adrenalinski turizam 12) TV produkcije sa autorskim emisijama posvećenim turizmu, ugostiteljstvu, suvenirima… 13) Očuvanje kulturne baštine 14) Promocija srednjih i viših strukovnih škola u ugostiteljstvu i turizmu, kao i fakulteta iste tematike 15) Asocijacije i udruženja 16) Predstavljanje carinske službe BiH…

Hotel
Hotel Atlas Ugljevik nudi komforan smeštaj u 45 smeštajnih jedinica, kapaciteta 100 stalnih ležaja. Posjeduje 14 standardnih soba sa francuskim ležajem, 14 standardnih dvokrevetnih soba, 1 standardna VIP soba, 4 komforna studija. U mirnom VIP delu hotela nalaze se komforne sobe sa pogledom na gradski trg. VIP dio hotela posjeduje: 7 Comfort VIP soba, 2 De lux VIP sobe, 1 superior VIP soba i 2 De lux VIP apartmana.

Parking
Svi učesnici i posetioci Hedonist Fest 2 imaće na raspolaganju dovoljan broj slobodnih parking mesta!

Savremeni restoran i picerija hotela, svojim gostima nudi izuzetno ukusne nacionalne i internacionalne kulinarske specijalitete i pice, a u ponudi je i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Pozivamo vas na sjajno Hedonističko druženje i uživanje u Atlas Hotelu 7. i 8. 04. 2023. i predlažemo da odmah rezervišete svoj štand na Hedonist Fest 2 kao i smeštaj u Atlas Hotelu!!!

Organizacioni odbor Hedonist Fest 2
email: hedonistfest@yahoo.com  ; Gabor Večei tel: +381 (0) 61/ 21 31 008
email: atlasugljevik@gmail.com  ; Danko Mlađenović tel: +387 (0) 66/ 011-996

fotografije: Hedonist Magazin ; Atlas Hotel

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *