Hedonist Fest

eMobil iz Beograda učesnik je Hedonist Fest 2

eMobil IT kompanija iz Beograda 7. i 8. 04. 2023. učestvovaće na Hedonist Fest 2 u Atlas Hotelu u Ugljeviku i predstaviti kompletna rešenja za punjenje električnih vozila. Kako su nam rekli iz ove IT kompanije, zahvaljujući njihovoj eDrive aplikaciji, putovanja postaju održivija, uzbudljivija i naravno znatno povoljnija.

Aplikaciju eDrive u Srbiji osmislio je i proizveo eMobil tim, a osim ove aplikacije eMobil tim nudi i punjače električnih vozila koji su kompatibilni sa svim modelima električnih vozila. Osim aplikacije, ova renomirana IT kompanija u svojoj ponudi ima i punjače električnih vozila koji poseduju inteligentni softwer.

eMobil nudi uređaje za komercijalnu upotrebu koji mogu unaprediti način poslovanja, ali i doprineti dodatnoj zaradi. Zanimljivo je što ova IT kompanija u svojoj ponudi ima i punjače koji su predviđeni za kućnu upotrebu. Punjače električnih vozila instalira i servisira iskusan tim sertifikovanih profesionalaca.

IT kompanija eMobil zainteresovana je za širenje svog poslovanja na tržište BiH pa svim zainteresovanim pojedincima i kompanijama predlažemo da posete njihov štand 7. i 8. aprila 2023. godine u Atlas Hotelu u Ugljeviku.

eMobil SNC
Milentija Popovića 5V/34
11070 Novi Beograd-Srbija
mob: +381 64/ 564-01-69
email: info@emobil.rs
www.emobil.rs
Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *