AstroNumero

Numerološka prognoza za 2023. godinu

2023. godina je godina za koju bih rekla-očekuj neočekivano. Broj 7 je numerološki kod ove godine, što znači da će globalno biti mnogo preokreta i neočekivanih događaja kako globalno, tako i lično. Mi smo već ušli u taj ciklus od oktobra meseca i ono što treba znati da je ove godine najbitniji psihički status svakog pojedinca.

Smenjivaće se razne informacije koje će biti haotične, čas za-čas protiv i zato ne treba reagovati na prvu loptu, već sačekati da se stvari pokažu kakve zaista jesu. Ova godina je svojevrsni ispit za sve nas i od toga kako se budemo postavili, tako će nam i biti.

Ovo je godina planete Uran koja sugeriše da dobro pazimo na svoje misli, jer one utiču na naše emocije, a emocije se odražavaju na naše telo. Umesto da psihičku uznemirenost lečimo tabletama, najbolje je pronaći vreme za sebe u tišini i odvojiti se od negativnih uticaja medija koji će biti jači nego ikada.

Finansijski ove godine nije preporučljivo ulagati novac u rizične poslove kako god oni izgledali dobro, ali će i dalje IT sfera biti veoma profitabilna. Možemo očekivati probleme sa nuklearnim postrojenjima i mnogo će se govoriti o mogućoj upotrebi takvog oružja. Oružje će i dalje zveckati, otvoriće se nova ratišta, a smirenje je moguće tak na jesen, ali ne i konačni završetak.

Na ličnom planu će prosperirati svi oni koji imaju jasan cilj, gledaju svoja posla i ne dozvoljavaju da drugi utiču na njihov život. Mnoge velike tajne-afere tek će se otkriti u raznim sferama života, a tako i lično. Ova godina nije naklonjena udruživanju kada je posao u pitanju pa ako tako nešto planirate, tri puta proverite sa kim imate posla.

Ljubavni život većine ljudi je na velikom ispitu, mnoge veze će proći kroz ozbiljne krize, a nove će biti dosta nestabilne. Ali, naravno da nije sve tako crno. Ova godina će nekima doneti iznenadne lepe trenutke i odličnu zaradu, pogotovo ako ste ranije bili na tom planu uskraćeni.

Šta vas čeka u narednoj godini zavisi samo od vas i vašeg rada i truda, ali vam vaši brojevi i vaš sudbinski kod mogu pomoći da se uskladite sa energijom ove 2023. godine i da je iskoristite na najbolji način.

Iskoristite specijalni novogodišnji popust za numerološku ličnu prognozu za 2023. godinu koji traje od 01.12.2022. godine do 01.02. 2023.godine!

Želim vam uspešnu i lepu 2023. godinu i da vam donese osvarenje snova na koje dugo čekate!!!

za AstroNumero
Gordana Ninkov
AstroNumerolog
tel: +381 69/ 161-96-38
email: gordana.nin@gmail.com

fotografije: Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *