News

Za Hedonist magazin pišu dopisnici iz celog sveta

Sa ponosom možemo objaviti da za Hedonist magazin pišu specijalni dopisnici iz celog sveta. Sjajna nit Hedonizma spojila nas je sa dopisnicima koji su sa ovih prostora, a koji žive i rade na ovim prostorima ili negde u dalekom svetu.

Naši dopisnici imaju apsolutnu slobodu koju će temu odabrati za pisanje teksta, jedino osnovna nit samog teksta naravno, mora biti Hedonizam. Hedonist magazin je prvi multijezični magazin na ovim prostorima, tako da svaki naš dopisnik koji svoj tekst napiše na maternjem jeziku, naša redakcija ga kao takvog, bez ikakvih izmena u originalu i objavljuje.

Svi tekstovi koje objavimo, mogu se pročitati samo u štampanom i elektronskom izdanju Hedonist magazina na našem portalu. Zbog toga je Hedonist magazin apsolutno jedinstven i potpuno tematski različit od svih drugih magazina i portala u ovoj regiji.

Za ovako ozbiljan spisak specijalnih dopisnika, bile su potrebne godine našeg rada i putovanja na manifestacije i sajmove. Poznanstva sa svim našim poslovnim partnerima su zlata vredni i na to smo izuzetno ponosni. Za održavanje starih kontakata i stvaranje novih, bili su potrebni sati i sati provedeni na internetu.

Zahvaljujemo svim našim dopisnicima, kao i poslovnim partnerima, koji su prepoznali ideju Hedonist magazina, ali i svima vama, koji Hedonist magazin redovno pratite i čitate. Upravo vi nam dajete podstrek da svakim danom ulažemo puno napora i vremena u razvijanje projekta Hedonist magazin.

Ako ste se prepoznali kao specijalni dopisnik Hedonist magazina, živite na ovim prostorima ili negde u dalekom svetu, a uz to ste još i Hedonista, obavezno nas kontaktirajte!

Srdačno Vaš Hedonist magazin!!!

e-mail: urednik@hedonistmagazin.net

foto: Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *