News

Primavera beer & gin festival

Najavljujemo prvi beer & gin festival pod nazivom „Primavera“, koji će se održati 26. i 27. 04. 2019. u predivnom prostoru terase Circolo „Zajednica Talijana Pula“ Hrvatska. Organizatori najavljuju jedinstvenu manifestaciju na ovim prostorima, a prvu tog tipa u Hrvatskoj.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je „Hedonist magazin“, zauzeo svoje mesto na ovoj atraktivnoj manifestaciji kao medijski sponzor. Najavljujemo i nastup Hedonist magazina na Primavera beer & gin festivalu u Puli!!!

Osim craft beer revolucije uz manje promovisanja, pokrenuta je još jedna revolucija u visokoalkoholnim pićima. Pretpostavljate da se radi o njegovom veličanstvu, alkoholnom piću pod nazivom Gin. Poznato je da je Gin pre svega piće za žene sa stavom, kao i piće za prave muškarce.

Organizatori obećavaju dva dana sjajne zabave, pre svega u odličnom društvu nezavisnih craft pivara iz Istre, više kontinentalnih majstora piva, kao i sa gostima-pivarima iz regije Venezia Gulia-Italija, ali i gostima sa slovenskog primorja. I naravno najbroniji učesnici, biće male destilerije i proizvođači craft Gin-a iz Hrvatske.

Informacije
e-mail: stellabeertogo@gmail.com  
tel: +385 95/ 555-27-95


foto: Primavera ; Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *