News

Međunarodni sajam Građevinarstva Budva-Crna Gora

Međunarodni sajam Građevinarstva u Budvi, koji će se održati od 25. do 29. 09. 2019. na Jadranskom sajmu, najznačajniji je privredni događaj u Crnoj Gori. Tradicionalni sajam građevinarstva izlagačima iz regiona i šire, otvara mogućnost za ulazak na tržište Crne Gore i omogućava kvalitetan početak poslovne saradnje sa potencijalnim poslovnim partnerima i kupcima iz ove značajne privredne grane.

U sklopu ovog sajma održava se i dva tematska sajma pod nazivom: Sajam Voda, Vodovoda i Sanitarnih tehnologija i Sajam energetike.

Promovisanjem svojih proizvoda i usluga na sajmu građevinarstva u Budvi, izlagačima je omogućena sjajna šansa da predstave svoje proizvode zainteresovanim investitorima, građevinskim kompanijama i kompanijama koje nude usluge u građevinarstvu.

Veliki broj poznatih kompanija šire regije i inostranstva iz oblasti visokogradnje, niskogradnje, izgradnje i održavanje objekata, sanitarne galanterije, bravarije i okova, projektovanja i inženjeringa, već je uzelo učešće na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Informacije:
Jadranski sajam
Budva-Crna Gora
email: marketing@jadranskisajam.co.me
           office@jadranskisajam.co.me
           www.jadranskisajam.co.me
tel: +382 33/ 410-405

tekst: Hedonist magazin
fotografije: Jadranski sajam ; Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *