News

Hedonist magazin u Podgorici

Poštovani Hedonisti!

Najavljujemo prvi nastup Hedonist magazina na elitnoj manifestaciji Montevino 2019. godine. Ova prestižna manifestacija, održava se 15. i 16. 03. 2019. u Hilton hotelu u Podgorici-Crna Gora.

Ovo je sasvim sigurno najznačajnija i najveća vinska manifestacija u Crnoj Gori. Tokom dva dana trajanja manifestacije, organizatori najavljuju promovisanje 125 vinarija iz regije, ali i celog sveta (16 država), 45 premijera i čak 600 etiketa. Vinske kuće koje su rezervisale svoje mesto na ovoj manifestaciji, svoja vina će predstaviti posetiocima u „Kristalnoj dvorani“ Hilton hotela u Podgorici.

U sali „Princeza Ksenija“ ovog elitnog hotela, 11. 12 i 13. 03. 2019. planirana su Masterclass  predavanja, kao i degustacije vina. Organizator ove manifestacije je Nacionalno udruženje Sommeliera-Crne Gore. Hedonist magazin ima i svoj štand na Montevino 2019. te vas pozivamo da nas posetite za vreme trajanja manifestacije.

Posebno se zahvaljujemo Danijeli Radeč, idejnom tvorcu ove elitne manifestacije na podršci Hedonist magazinu i želimo joj uspešan rad!

Posetite Montevino 2019. i uživajte u vrhunskim vinima, a naravno predlažemo vam da obavezno posetite štand Hedonist magazina!!!

Montevino 2019.
info: montevino2019@gmail.com

tekst: Hedonist magazin
foto: Montevino ; Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *