News

5. Medulin Craft Beer Festival

Sa zadovoljstvom najavljujemo da je Hedonist magazin medijski sponzor 5. Medulin Craft Beer Festival-a, koji se i ove godine, tradicionalno sad već po peti put održava u gradu Medulin u Hrvatskoj od 5. do 7. 09. 2019. godine.

Medulinska riva će i ove godine biti centralno mesto najstarijem i sasvim sigurno najvećem hrvatskom festivalu nezavisnog pivarstva. Cilj Craft Beer Festival-a u Medulinu je promovisanje piva vrhunskog kvaliteta koji proizvode mali preduzetnici, kao i promocija kulture uživanja u pivu. Preko 40 craft pivara sa područja Hrvatske, Austrije, Mađarske, Srbije, Slovenije, Italije, Nemačke i Estonije, promovisaće svoja piva.

Organizatori predviđaju vođene degustacije piva, radionice u kojima će se sljubljivati pivo i hrana. Isto tako planirana je i obuka, tokom koje će zainteresovani moći naučiti pripremu atraktivnih koktela na bazi piva.

Pozivamo sve Hedoniste da posete najbolji i najposećeniji craft beer festival u Hrvatskoj i učestvuju u započetoj revoluciji i sad već, evoluciji craft piva!!!

Informacije
Medulin Craft Beer Festival
Tomislav Pranjić
tel: +385 95/ 555-27-95
e-mail: stellabeertogo@gmail.comPodelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *