HPromo

Wellness čaj 17

Wellness čaj Glišović sa 17 lekovitih trava!

Koncept ponude:

Ponuditi manju, ograničenu seriju ručno branih, sušenih i pakovanih čajeva koji po svom sastavu pokrivaju blagotvorno i lekovito svojstvo na ceo organizam i sve njegove najbitnije sisteme i organe.

Čaj predstavlja mešavinu 17 lekovitih biljaka s našeg područja i jedini sadrži biljku raskovnik, koja osim lekovitih u našem narodu od davnina ima i pozitivne magijske osobine
(utiče da se komplikovane i nerešive situacije u životu počnu razrešavati. Raskovnik „otključava“ svaku zaključanu situaciju, otvara sve brave, otvara sve mogućnosti da se neki problem razreši..).

Takođe, cilj je bio da se ponudi zdrav, svakodnevni napitak, koji bi zauzeo svoje mesto u našim dnevnim ritualima koje volimo.

Drugi cilj koji smo želeli da postignemo je da samo pakovanje čaja ima i funkciju lepog, personalizovanog poklona dragoj osobi ili bliskom poslovnom partneru. Pošto je sve rađeno ručno, ima tu prisnu notu i sam poklonodavac može na pakovanju ostaviti svoju posvetu, što će sigurno izazvati prave emocije kod onoga kome je poklon uručen.

Osim individualnih pakovanja, pripremili smo i pakovanja za hotele, restorane sa većom količinom čaja. Kod njih nam je cilj bio da kada ih gost pita koje čajeve imaju u svom nabrajanju standardnih čajeva, mogu istaći i posebno preporučiti Wellness 17 lekovitih trava, koje svojim lekovitim dejstvom pokrivaju ceo organizam i sve organe i sisteme.

Za one koji vole da probaju nove mirise i ukuse, „Wellness čaj 17“ osim svog prijatnog i aromatičnog ukusa i mirisa, može biti oplemenjen i 1/2 doze 3 u1 kafe, gde dobija sasvim novu kombinaciju ukusa, koja se može svideti mnogima.

Posebnost našeg čaja je i to što je pakovan u dve komponente, jedan deo je u krupno sečenim delovima 13 biljaka i drugi deo je standardno usitnjen, što u kombinaciji daje daleko jači i bogatiji ukus pri konzumaciji.

Za spravljanje jedne velike šolje čaja, potrebno je 1,5gr mešavine. Praktično to znači 1-2 grančice od krupno sečenih biljaka i ravnu kašičicu sitno mlevenih biljaka.

Način pripreme koji smo mi koristili:

-U džezvi, šerpici ili ketleru, zagrevati određenu količinu vode

-Kada voda bude blizu početka ključanja, ubaciti potrebnu količinu Wellness 17 čaja

-Posudu obavezno  blago prodrmati, zaljuljati… jer će se tako sve čestice čaja prekriti vodom

-Sačekati prvi ključ i ukloniti s vatre

-Posudu poklopiti

-Sačekati 5-10 minuta

-Kroz sitnozrnu mrežicu procediti čaj u šolju

-Kada se dodatno ohladi, dodati po želji limun, med ili pola kesice 3 u1 instant kafe

Prijatno uživanje! „Wellness čaj 17“

kontakt:
Zoran Glišović
tel: +381 61/ 13-50-984

email: glisovic.zoran@gmail.com
https://wellnesscaj.weebly.com/
ul. Ace Pavlovića 27
31315 Zlatibor-Srbija

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *