HPromo

PVC-LUK

PVC-LUK je 100% privatna kompanija, osnovana 2007. u Valjevu-Srbija. Osnovni cilj kompanije je da tržištu proizvodnje PVC i ALU stolarije, ponudi potpuno jedinstvenu uslugu:

-Savijanje profila i zavarivanje savijenih PVC profila

Na zahtev svojih kupaca nudimo proizvodnju ALU i PVC stolarije, koju proizvodimo od svih tipova ALU i PVC profila. Naša kompanija brižljivo ulaže u kvalitet proizvodnje stolarije i usluge savijanja. Proizvodnju baziramo na najkvalitetnijim petokomornim i višekomornim brendovima PVC prozorskih profila.

PVC LUK nudi i dodatne elemente za opremanje vrata i prozora:
-Roletne
-Komarnici
-Podprozorne daske
-Sendvič paneli
-Ukrasni paneli
-Termoizolaciona stakla (svi tipovi)

Proizvodimo PVC i ALU stolariju na zahtev naših klijenata i to u beloj ili nekoj drugoj boji.

PVC-LUK poseduje najmoderniju opremu za savijanje, tako da je naša kompanija specijalizovana za savijanje i varenje lukova svih proizvođača ALU i PVC stolarije.

Proizvodnja izolatora:

Proizvodimo Izolatore ZI-40 i Z-80 jednostavne konstrukcije, koji su izuzetno praktični i jednostavni prilikom montaže i rukovanja. Izolatori poseduju visoku dielektičnu čvrstoću i lako se montiraju. Izolatorima nije potrebno nikakvo održavanje, a poseduju neograničeni vek trajanja.

Sa višegodišnjim iskustvom u radu, kao i bogatom referenc listom zadovoljnih partnera širom zemlje, PVC-LUK sasvim sigurno na tržištu PVC i ALU stolarije predstavlja nezaobilaznu kariku u konfekcioniranju prozorskih profila.

PVC-LUK
Knez Mihailova 86
14000 Valjevo-Srbija
+381 (0) 62 80 11 423
email: info@pvc-luk.com
www.pvc-luk.com

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *