HPromo

Očna optika PD

Očna optika PD iz Sremskih Karlovaca, uspešno posluje već dugi niz godina. Kvalitetne optičarske usluge, pružamo stanovnicima Sremskih Karlovaca, a kod nas često dolaze i stanovnici Novog Sada, Petrovaradina, Čortanovaca, Beške, Beograda, kao i još nekoliko mesta u bližoj i daljoj okolini.

Očna optika PD nudi kvalitetne okvire, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, sočiva u boji, sunčane naočare, sredstva za održavanje, kao i sve ostale optičarske usluge. Veliki broj kupaca prepoznaje naš kvalitet usluga, kao i veliku ponudu kvalitetnih okvira. Klijentima smo uvek na usluzi, spremni da pažljivo saslušamo njihove zahteve, želje i pre svega spremni da im pomognemo u proceni adekvatne dioptrije, koju realno trebaju da koriste.

Uvek smo raspoloženi da klijenta posavetujemo, kako bi osim adekvatnih dioptrijskih stakala, odabrali i kvalitetan okvir koji im ujedno lepo i pristaje uz lice. Klijenti često znaju da svrate kod nas da bi nam se samo neobavezno javili, što i nama pričinjava veliko zadovoljstvo. Za nas je od strane naših kupaca sasvim sigurno najveća nagrada, kada nas preporuče drugima. Ako ste u prolazu kroz Sremske Karlovce, svratite do nas bez ikakvih obaveza da se upoznamo.

„Zadovoljan kupac je kao dobar glas, daleko se čuje“

Očna optika PD
Preradovićeva 20
21205 Sremski Karlovci- Srbija
tel: +381 21/ 883-909
e-mail: kontakt@ocnaoptikapd.co.rs
www.ocnaoptikapd.co.rs

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *