HPromo

Krzna Živanović

Krznari su nekada kao zanatlije bile izuzetno cenjene, a krznarstvo izuzetno plemenito, ali na žalost ovo zanimanje sve više nestaje. Ali zahvaljujući Ivanu Živanoviću krznaru iz Sremske Mitrovice za ovaj zanat budućnosti ima.

Ovim poslom se bavi već duže od 40 godina i kako kaže u izradi krzna se do danas nije puno toga promenilo. Treba reći da je Ivan još kao momak otišao u Frankfurt i dugo učio zanat od tada najpoznatijeg krznara tog vremena gospodina Šulca. Kada se vratio u svoj grad, odlučio je da pokrene svoju radionicu za izradu odevnih predmeta od raznih vrsta krzna: nerca, polarne bele, srebrne lisice, kanadske lisice, samura, cobela i astragana.

U njegovoj radionici se i danas proizvode bunde, šubare, okovratnici i prsluci od visokoplemenitih krzna.

Krzno nikada neće izaći iz mode, jer ga dame izuzetno cene zbog njegovog vrhunskog kvaliteta i ništa bolje lepši pol neće ugrejati za vreme hladnih zimskih dana od krznene bunde i šubare. A to koliko je Ivan uspešan, dokazuju brojne prestižne nagrade koje je osvojio: Oskar 2015, Pobednik Beograda, Oskar popularnosti iz oblasti krznarstva i mnoge druge…

Možemo još reći kako Ivana Živanovića još zovu modnim kreatorom pa čak i doktorom za plemenita krzna. Jedno je sigurno, dok postoje žene postojaće i krzno!!!

email: ivanzivanovic7@gmail.com
tel: +381 60/ 06-72-180

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *