HPromo

Giovanni restoran-pizzeria

Na samo 2 kilometra od centra Sremske Mitrovice kod poznatog „Starog Mosta“ u blizini reke Save, smešten je restoran-picerija „Giovanni“. Ovaj renomirani ugostiteljski objekat koji uspešno posluje dugi niz godina, smešten je na prelepom mestu 200 metara od Savskog keja.

Svi putnici namernici koji idu u pravcu, Kuzmina, Rače, Bijeljine, Vukovara, Osijeka, Slavonskog Broda i dalje, moraju proći pokraj našeg restorana. Ako idete u pravcu BiH, Hrvatske ili se iz tog pravca vraćate, toplo vam preporučujemo da svratite kod nas i okrepite se u našem restoranu-piceriji.

Nudimo preko 90 jela počevši od sendviča, predjela, supa, jela sa roštilja, pohovana jela, salate i preko 16 vrsta pica. Nemate vremena da kuvate kod kuće… ne brinite mi kuvamo za vas, a u ponudi imamo dnevni meni sa preko 20 jela.

Želite vegetarijansko jelo, stojimo vam na usluzi radi dogovora.

Ako se nakon glavnog jela želite zasladiti, obavezno vam preporučujemo 8 vrsti najboljih palačinki u Sremu.

U ponudi su i brojna bezalkoholna i alkoholna pića, a kuvamo odličnu domaću kafu. Tokom letnjih dana vam preporučujemo da se rashladite „Giovanni sladoledom“ vrhunskog kvaliteta.

Za vas koji ste iz Sremske Mitrovice i bliže okoline, nudimo beplatnu dostavu naručene hrane. Želite organizovati proslavu: rođendana, veridbe, godišnjice braka, proslaviti dan vaše firme… samo nam se javite radi dogovora.

Za sve vas koji ste u prolazu kroz Sremsku Mitrovicu, računajte na nas kao prave domaćine, što znači da ćete se osećati kao kod svoje kuće. Ako želite negde sa puta naručiti hranu i u prolazu kroz Sremsku Mitrovicu preuzeti je kod nas i poneti na daleki put, pozovite nas, naručite jelo i samo nam javite za koliko vremena dolazite preuzeti hranu.

Molimo vas da ne vozite umorni i pospani, napravite pauzu, svratite kod nas na domaću kafu. Kada se kod nas okrepite, malo umijete i osveženi krenete na put, bićemo sigurni da ćete bezbedno stići na vaše odredište.

radno vreme od ponedeljka do petka od 7:30h do 23:59h
subotom i nedeljom od 7:30h do 01h
obezbeđen parking za goste

Dobro nam došli dragi gosti!!!
Vaš „Giovanni“

„Giovanni“
restoran-pizzeria
Bulevar Konstantina Velikog 4
(kod „Starog Mosta“)
22000 Sremska Mitrovica-Srbija
tel: +381 22/ 618-480
mob: +381 62/ 248-470
email: office@pizzeriagiovanni.rs
www.pizzeriagiovanni.rs
www.facebook.com/pizzeriagiovannism/Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *