Hedonist Fest

Poziv zainteresovanima za učešće na „Hedonist Fest 2“

Poznato je kako reč Hedonizam ukazuje na širinu u svim segmentima privatnog i poslovnog života. Sigurno je da barem ponekad izdvojite svoje slobodno vreme kako bi se opustili i uživali u trenucima kada se okupe članovi porodice, kumovi ili prijatelji, a verujem i da većina vas uživa u svom poslu i u saradnji sa poslovnim partnerima.

Hedonizam je retka oblast u kojoj nema tematskih granica, jer šta se ne može nazvati Hedonizmom. Hedonizam sasvim sigurno nije bahatost ni rasipanje, već umerenost u svemu i svako treba da uživa u onom čime raspolaže.

Često volim reći: „Uživajte i pustite druge da uživaju“.

2. Hedonist Fest biće održan 7. i 8. 04. 2023. godine u prelepom Atlas Hotelu u centru mesta Ugljevik na 21 kilometar od Bijeljine ka Tuzli. Hedonist Fest se značajno razlikuje od mnogih manifestacija pre svega po svojoj inovativnoj koncepciji uz brojne izuzetno zanimljive sadržaje: promovisanje na štandovima, panel diskusije, predavanja, 1. Hedonist Cooking Show…).

Atlas Hotel poseduje 4 zvezdice i pruža idealne mogućnosti za održavanje ove u startu Međunarodne manifestacije. Hotel raspolaže sa čak 45 smeštajnih jednica, kafić, restoran-piceriju, banket salu, kongresnu salu, rent-a-car, komotan prostor uz sam hotel, prelepu terasu na samom vrhu hotela, kao i dovoljan broj parking mesta koja će biti obezbeđena učesnicima i posetiocima manifestacije.

Ispred samog hotela nalazi se prelep gradski trg kao i velika bina, tako da organizacioni odbor manifestacije ima idealne uslove za održavanje Hedonist Fest 2.

Poziv za učešće na Hedonist Fest 2 upućujemo:

-Nacionalnim parkovima, parkovima prirode, turističkim organizacijama-zajednicama, turističkim agencijama, autobuskim prevoznicima, akva parkovima, paraglajding udruženjima, avio prevoznicima, zabavnim parkovima, organizatorima raftinga, ekstremnih sportova, udruženjima, prevoznicima koji turiste prevoze: čamcima, brodićima, brodovima, jahtama, organizatorima-sajmova, manifestacija i kongresa…

-Zatim hotelima, hostelima, pansionima, prenoćištima, restoranima, etno restoraninima, etno, eko i kamp naseljima, proizvođačima kamp i planinarske opreme, proizvođačima biciklova i opreme za biciklove, auto kućama, moto kućama, proizvođačima kajaka, svih tipova čamaca, čamaca za rafting, pontonskih objekata, jahti, brodova…

-Poziv za učešće na Hedonist Fest 2 upućujemo bankama, osiguravajućim kućama, kompanijama koje nude nameštaj i opremu za restorane i hotele, proizvođačima radnih odela, uniformi i obuće za ugostiteljsko-turističke objekte i hotele, proizvođačima modne odeće i obuće…

-Proizvođačima hrane (pekarski proizvodi, slana peciva, torte i kolači, mesni i suhomesnati proizvodi…), zatim kompanije koje se bave uzgajanjem rečne ribe, distributeri morske ribe i morskih plodova, kavijara, proizvođači sireva, ostalih mlečnih proizvoda, maslina, zimnice, kečapa, majoneza, senfa, svih tipova začina, toplih i hladnih napitaka (kafe i čaja) alkoholnih pića-vina, rakije, likeri, piva, bezalkoholnih pića-voda i sokovi, opreme za proizvodnju hrane i pića.

-Poziv za učešće upućujemo marketima, tržnim centrima, podrumima pića, laboratorijama za kontrolu ispravnosti proizvoda, opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo (escajg, tanjiri, činije, čaše, papirna galanterija, peškiri, posteljina, jastuci, sredstva za održavanje čistoće-higijene, sapuni, šamponi, kupke…).

-Kompanijama koje u svojoj ponudi imaju kompletnu opremu za kampovanje (šatori, sklopivi stolovi i stolice, vreće za spavanje, solarna rasveta…), kompanije koje nude opremu za pripremu hrane (noževi, posuđe, osnovni i profesionalni šporeti za kuvanje, električni i na gas, roštilji električni kao i na ćumur, pica peći…), proizvođači rashladne opreme i vitrina…

-Zatim proizvođačima i distributerima-prodavcima kamp vozila, motornih vozila, električnih vozila (automobili, manja i veća električna vozila za prevoz turista, električni biciklovi, električni motori…)… Pozivamo i uvoznike svih navedenih segmenata ugostiteljstva, turizma i svih elemenata koji mogu doprineti uživanju i odmoru svakog turiste Hedoniste.

Organizacioni odbor Hedonist Fest 2
Gabor Večei-idejni tvorac Hedonist Festa i Hedonist magazina
Danko Mlađenović-direktor festivala

Informacije o učešću-rezervaciji štandova:
email: hedonistfest@yahoo.com
Gabor Večei tel: +381 (0) 61/ 21 31 008 (WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Messenger)
Danko Mlađenović tel: +387 (0) 66/ 011-996 (WhatsApp, Viber, Messenger)

Atlas Hotel rezervacija smeštaja:
tel: +387 (0) 55/ 771-001
email: recepcija@hotelatlas.ba ; atlasugljevik@gmail.com

fotografije: Hedonist magazin ; NP Una ; Pixabay

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *