Hedonist Fest

Kada je održan prvi Hedonist Fest

Prvi „Hedonist Fest No1“ međunarodnog karaktera, održan je 5. i 6. 06. 2014. godine u prelepom hotelu Dunav u Sremskim Karlovcima-Srbija, koji je smešten na samoj obali Dunava.

Osim promotivnog dela u hotelu, održano je i više tematskih predavanja u amfiteatru MPK visoke strukovne škole za ugostiteljstvo iz Sremskih Karlovaca.

Posebnu zahvalnost dugujem gospodinu Draganu Radoviću iz restorana-hotela Dunav, koji je prepoznao moju ideju i koji je ustupio svoj poslovni prostor za održavanje manifestacije!

Nakon velikih  poplava te godine brojne manifestacije su otkazane, ali ja nisam imao pravo odustati zbog mnogih poslovnih partnera i prijatelja iz šire regije, koji su mesecima planirali svoj dolazak i učešće na Hedonist Fest No1.

Moja ideja za ovu međunarodnu manifestaciju, podržana je i od strane mr Valerije Večei-Funda, prof. dr Janušića Dragana, kasnije prof. dr Miladina Kalinića iz Visoke škole strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije-MPK. Zahvalnost dugujem i Jasmini Beljan-Iskrin, tadašnjoj direktorici Turističke organizacije Opštine Sremski Karlovci.

I svakako moram navesti veliku podršku moje supruge Jasmine, koja je uz mene bila tokom svih 12 meseci pripreme i organizacije Hedonist Festa, kao i tokom održavanja manifestacije.

U Hedonist Fest No1 učestvovala su udruženja, preduzeća i pojedinci iz Srbije, Hrvatske, BiH, Belgije, Švajcarske, Austrije, Holandije i Španije.

Prvi Hedonist Fest medijski su podržali: Jutarnji program Radio Beograda1 i Jutarnji program RTS1 Beograd-Srbija, RTV Vojvodina-Redakcija programa na hrvatskom jeziku Novi Sad-Srbija, Radio AS iz Novog Sada-Srbija, TOP-Srbija Novi Sad-Srbija, kao i Akcija Online TV ; Super TV iz Tuzle-BiH.

fotografije: TOP Srbija
video i fotografija: Akcija Online ; Super TV
fotografija: Hedonist Fest

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *