Blog

Spektakularna rođendanska noć agencije Solis Nekretnine

Sigurno se mnogi od nas ponekad zapitaju, šta je to potrebno da bi postali uspešni kako u porodičnom tako i u poslovnom životu. Precizna pravila ne postoje, ali uvek postoji mogućnost da imate svoju viziju i pre svega hrabrost i odlučnost da svoj život uzmete u svoje ruke i naravno rešenost da se razlikujete od drugih.

Gordana Lemajića osnivača i vlasnika agencije Solis Nekretnine poznajem sigurno i više od 30 godina, što je zaista dug period našeg dugogodišnjeg prijateljstva i drago mi je da se to naše prijateljstvo pretočilo i u izuzetno uspešnu poslovnu saradnju.

Sećam se samog početka ostvarenja Gordanove vizije kada je radio prodaju turističkih apartmana u Španiji da bi 1990. godine pokrenuo kompaniju Solis YU. Dobro sam zapamtio njegove reči, kako je često tokom kriznih godina na ovim prostorima ulazeći u agenciju pitao zaposlene da li je neko zvao u vezi apartmana u Španiji i da su mu oni stalno govorili kako nije niko zvao u vezi apartmana, ali…

Ali su mu zato rekli kako je njih 20-tak zvalo i raspitivalo se za nekretnine u Novom Sadu. Tog trenutka se Gordan okrenuo i rekao saradnicima: „Zaboravite Španiju, prodavaćemo nekretnine u Novom Sadu…“. Sve ostalo je bogata istorija ove renomirane agencije, koja se punih 30 godina uspešno bavi prometovanjem nekretninama u Novom Sadu, Srbiji pa i široj regiji.

„Solis Nekretnine“ proslavile 30 godina uspešnog poslovanja!

Moram reći da sam se obradovao Gordanovom pozivu da prisustvujem svečanosti upriličenoj povodom svečanog obeležavanja 30-tog rođendana agencije „Solis Nekretnine“ i iako se dugo poznajemo, moram reći da sam bio prilično uzbuđen dok sam dolazio na brod Cepelin.

I kako to pravi domaćini uvek rade, Gordan Lemajić je lično dočekivao svakog gosta prilikom dolaska na brod. Tako je dočekao i mene pa sam ga u mom stilu pozdravio naklonom šeširom uz naravno obavezno fotografisanje i fotografije koje će nam ostati za uspomenu na ovo prelepo veče.

Zaista je bilo pravo zadovoljstvo videti koliko je poslovnih ljudi koji godinama sarađuju sa agencijom Solis Nekretnine, bliskih rođaka, kao i dragih Gordanovih prijatelja, došlo na ovo zaista spektakularno veče. Bilo je još veće zadovoljstvo slušati izlaganje Gordana Lemajića iskusnog poslovnog čoveka, mada verujem da je i on sam posebno bio uzbuđen ali i ponosan tokom svog govora pred zvanicama.

Gordan Lemajić je kao pravi domaćin svaku zvanicu lično dočekivao na ulasku na brod!

Gordan često zna reći kako je odanost i ljudska posvećenost klijentima, najvažniji princip kojim se rukovodi. Tokom 30 godina rada uspešnog poslovanja 300 agenata agencije Solis Nekretnine, klijentima je pomoglo da kupe nekretninu o kojoj su sanjali. Dovoljno je reći kako je zahvaljujući Solis Nekretninama 10.000 nekretnina promenilo vlasnika, a da površina svih do sada prodatih nekretnina iznosi čak više od 750.000 kvadrata, što je ceo jedan mali grad.

Koliko je Gordan posvećen svojim agentima i koliko ih ceni, vidi se i iz razgovora koji sam imao sa njim nekoliko dana pre svečanosti na brodu Cepelin, kada mi je rekao: „To će biti veče svih mojih saradnika veče u kojem želim da oni uživaju jer su to zaslužili, a sve ostalo nije važno“.

Solis za 30 godina… ceo jedan mali grad!

Najzaslužnijim agentima Solis Nekretnina, Gordan Lemajić je dodelio specijalne nagrade za dugogodišnji doprinos pa da ih i navedemo: Zoran Bodor, Zdenko Peršaj, Dragan Petrović, Dragan Rabatić, Dobrila Vasić, Vera Spasić, Vujadin Kekić, Gabriela Orosi i Mirjana Janić.

Bila je velika čast i zadovoljstvo što sam prisustvovao zaista spektakularnoj rođendanskoj noći agencije Solis.

Gordanu Lemajiću kao i svim agentima i saradnicima agencije Solis Nekretnine, želim uputiti najlepše čestitke za 30 godina uspešnog poslovanja i uveren sam da će u narednim godinama svi zajedno uspešno prodavati hiljade kvadrata nekretnina u Novom Sadu i široj regiji i da će svojim klijentima ispuniti životni san o posedovanju svoje nekretnine.

„Solis to je ime za vaš dom“

tekst: Gabor Večei
fotografije: Hedonist magazin ; Solis Nekretnine

Podelite s prijateljima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *